Esküvői személyszállítás

Lepje meg vendégeit - exkluzív járművek a nagy napra.

Tenyerén hordaná vedégeit a lagzin? Bízza ránk! Ha biztos akar lenni benne, hogy minden vendége időben érkezik és épségben hazajut, és ha szeretné, hogy a meghívottak évek múlva is fejedelmi lagziként emlegessék a nagy napot, biztosítson exkluzív fuvart vendégei számára!

Impozáns kisbuszok a vendégseregnek

Egész éjszakás rendelkezésre állás

Akár saját, exkluzív járat a fiatal párnak

Egy esküvőnek van számos olyan mozzanata, amit jó előre megterveznek, és menetrendszerűen zajlik. Ugyanakkor mindig akadnak váratlan helyzetek, melyek megoldásához szükség lehet egy profi csapatra.

A Homan Transport sofőrjei kellő rutinnal és empátiával kezelnek minden helyzetet, és akár egész éjszaka rendelkezésre állnak.

Hagyják a profikra a vezetést!

Ha az esküvői személyszállítás megszervezésével megtisztelte cégünket, akkor hadd ajánljuk figyelmébe a Legénybúcsú és Leánybúcsú szervezés/lebonyolítás területén szerzett tapasztalatunkat:
Az elmúlt 5 év alatt közel 100 alkalommal vett részt a Homan Transport ilyen típusú eseményen, és büszkén állíthatjuk, hogy minden felmerülő kérést, problémát, megoldásra váró helyzetet maximális empátiával és diszkrécióval kezeltünk.

Egy életen át biztosítjuk a legfontosabb pillanatokban, hogy megfelelően érkezzen – reptéri transzfer, leány- és legénybúcsú, esküvő, estélyek, bálok, üzleti találkozók, céges rendezvények, illetve családi programok.

Számunkra nem okoz problémát 1-4-8-16-32-56 személy szállítása sem!
Bármilyen egyedi igénye van, biztos lehet benne, hogy a Homan Transport megoldja, mert mi szenvedéllyel szállítunk!

Ön is a legjobbra utazik?
Foglaljon időben!
+36 70 6200 424
07:00 és 21:00 óra között

Hívás most

Árajánlatot kérek

Szolgáltatásaink

Szolgáltatásunkkal igyekszünk a legszélesebb palettát lefedni: az esküvői vendégek szállításától kezdve a céges és baráti társaságok kiszolgálásáig minden neves alkalommal rendelkezésre állunk járműveinkkel, melyek elegáns megjelenésükkel, maradéktalan kényelmükkel kategóriájuk legmagasabb minőségét képviselik.