Legény- és leánybúcsúk

Tágas kisbusz sofőrrel: a fergetes éjszaka két fontos kelléke.

Valami feledhetetlennel ünnepelné a fiatalkor utolsó, duhaj estéjét? Benne vagyunk!
Bármit is hozna az éjszaka, sofőreink készséggel állnak a legharsányabb társaság szolgálatába is.

Nem tudja, hogyan kezdjen hozzá a buli szervezéséhez?
Ne vesszen el a részletekben: csapatunk profi szakemberekkel együttműködve vállalja akár a teljes program megtervezését, lebonyolítását.

Ajándék pezsgő a társaságnak

Vagány, ledfényes bulibuszok

Teljeskörű programtervezés

Legénybúcsúk

A fergeteges éjszaka két fontos kelléke: Tágas kisbusz, és egy megbízható sofőr. Valami feledhetetlennel ünnepelné a fiatalkor utolsó, duhaj estéjét, de még nincs konkrét elképzelése? A programtervezésben is teljeskörűen tudunk segíteni, profi szakemberek bevonásával.
Ami a Homan buszban történik, az a Homan busz titka marad

Leánybúcsúk

Egy igazán csajos, bulizós estét szeretnétek csapni, melyen bármi megtörténhet? Benne vagyunk! Tágas kisbusszal, megbízható sofőrrel, ajándék pezsgővel garantáljuk, hogy ez a feledhetetlen éjszaka örök emlékké válik a résztvevők számára!
Igény esetén teljeskörű programtervezésben is segítünk, profi szakemberekkel együttműködve.

Egy életen át biztosítjuk a legfontosabb pillanatokban, hogy megfelelően érkezzen – reptéri transzfer, leány- és legénybúcsú, esküvő, estélyek, bálok, üzleti találkozók, céges rendezvények, illetve családi programok.

Ha a leány-, legénybúcsú megszervezésével megtisztelte cégünket, akkor hadd ajánljuk figyelmébe a az Esküvői személyszállítás szervezés/lebonyolítás területén szerzett tapasztalatunkat:
Az elmúlt 5 év alatt közel 100 alkalommal vett részt a Homan Transport ilyen fontos, családi eseményen, és büszkén állíthatjuk, hogy minden felmerülő kérést, problémát, megoldásra váró helyzetet maximális empátiával és diszkrécióval kezeltünk.

Számunkra nem okoz problémát 1-4-8-16-32-56 személy szállítása sem! Bármilyen egyedi igénye van, biztos lehet benne, hogy a Homan Transport megoldja, mert mi szenvedéllyel szállítunk!

Ön is a legjobbra utazik?
Foglaljon időben!
+36 70 6200 424
07:00 és 21:00 óra között

Hívás most

Árajánlatot kérek

Szolgáltatásaink

Szolgáltatásunkkal igyekszünk a legszélesebb palettát lefedni: az esküvői vendégek szállításától kezdve a céges és baráti társaságok kiszolgálásáig minden neves alkalommal rendelkezésre állunk járműveinkkel, melyek elegáns megjelenésükkel, maradéktalan kényelmükkel kategóriájuk legmagasabb minőségét képviselik.