Céges rendezvények

Adja meg a módját a vállalati rendezvényeknek.

Fontosnak érzi munkatársai lojalitását? A vállalatok életében egy-egy rendezvény, céges buli, vagy csapatépítő tréning komoly szereppel bír, és jó alkalom arra is, hogy növelje kollégái bizalmát a cég iránt. Legyen nagyvonalú, rendeljen exkluzív fuvart az eseményhez!

Akár 64 fő szállítására alkalmas flotta

Több jármű esetén kedvező ár

Rendelkezésre állás akár teljes éjszaka

Amikor céges rendezvényről beszélünk, akkor általában azokra az eseményekre, programokra, utazásokra gondolunk, amit az alkalmazottak a cég szervezésében töltenek együtt. Ha Ön szeretne a kollégákkal több szabadidős programon részt venni, akkor nem kell megvárnia, hogy a cégvezetés kezdeményezze a közös programokat!

Válasszák Önök is a Homan Transport VIP járműveit!

Ugyanazt az exkluzív kiszolgálást, ugyanazokat a VIP körülményeket, és természetesen ugyanazt a gondos szervezést/lebonyolítást garantáljuk az Önök számára is, mint amit már megszokhattak, amikor a cég szervezésében szállítottuk a társaságot.

Egy életen át biztosítjuk a legfontosabb pillanatokban, hogy megfelelően érkezzen – reptéri transzfer, leány- és legénybúcsú, esküvő, estélyek, bálok, üzleti találkozók, céges rendezvények, illetve családi programok.

Számunkra nem okoz problémát 1-4-8-16-32-56 személy szállítása sem!
Bármilyen egyedi igénye van, biztos lehet benne, hogy a Homan Transport megoldja, mert mi szenvedéllyel szállítunk!

Ön is a legjobbra utazik?
Foglaljon időben!
+36 70 6200 424
07:00 és 21:00 óra között

Hívás most

Árajánlatot kérek

Szolgáltatásaink

Szolgáltatásunkkal igyekszünk a legszélesebb palettát lefedni: az esküvői vendégek szállításától kezdve a céges és baráti társaságok kiszolgálásáig minden neves alkalommal rendelkezésre állunk járműveinkkel, melyek elegáns megjelenésükkel, maradéktalan kényelmükkel kategóriájuk legmagasabb minőségét képviselik.