Prémium reptéri transzfer

Elegáns, kényelmes és gyors fuvar a reptér és szállása közt.

A reptéri személyszállítás új kategóriáját szeretnénk megteremteni exkluzív felszereltségű kisbuszainkkal, melyekkel pár fős és nagyobb társaságok kiszolgálását is vállaljuk. A taxizás fáradalmai helyett barátait vagy üzletfeleit tágas, komfortos, elegáns buszokkal juttatjuk el a reptérről szálláshelyükre, eközben akár városnéző körutat is teszünk a vendégekkel.

Szállítás vidéki célpontokra is

Kedvezményes oda-vissza ár

Igény szerint városnézés, idegenvezető

Mi most egy olyan VIP kisbuszt ajánlunk Önnek, mely élménnyé változtatja már a reptérre vezető útját is, hogy jó hangulatban, exkluzív körülmények között, stresszmentesen kezdődhessék a nagy utazás. Legyen szó Ferihegyről, Debrecenről vagy Bécsről.

Hazatérni egy hosszú útról, és a fárasztó repülés után még a vezetés fáradalmait is elviselni a reptértől hazáig senkinek nem egy felüdülés. Válassza hát Ön is a Homan Transport VIP kényelmű és felszereltségű kisbuszait, hogy probléma mentesen hazajusson családjával, barátaival, és természetesen az összes csomagjával együtt.

A repülés során kevesen engedhetik meg maguknak azt a luxust, hogy „First Class” jegyet váltva a lehető legkényelmesebb módon utazzanak. Viszont a Homan Transport VIP reptéri transzfer buszai elérhető áron nyújtanak exkluzív szolgáltatásokat, biztonságos utazást, és egyúttal kényelmes pihenési lehetőséget a hazaút során.
VIP Homan Transport – Mert Önnek is jár a luxus.

Egy életen át biztosítjuk a legfontosabb pillanatokban, hogy megfelelően érkezzen – reptéri transzfer, leány- és legénybúcsú, esküvő, estélyek, bálok, üzleti találkozók, céges rendezvények, illetve családi programok.

Számunkra nem okoz problémát 1-4-8-16-32-56 személy szállítása sem!
Bármilyen egyedi igénye van, biztos lehet benne, hogy a Homan Transport megoldja, mert mi szenvedéllyel szállítunk!

Ön is a legjobbra utazik?
Foglaljon időben!
+36 70 6200 424
07:00 és 21:00 óra között

Hívás most

Árajánlatot kérek

Szolgáltatásaink

Szolgáltatásunkkal igyekszünk a legszélesebb palettát lefedni: az esküvői vendégek szállításától kezdve a céges és baráti társaságok kiszolgálásáig minden neves alkalommal rendelkezésre állunk járműveinkkel, melyek elegáns megjelenésükkel, maradéktalan kényelmükkel kategóriájuk legmagasabb minőségét képviselik.